Minimart е вече и в Пазарджик! - Minimart

Minimart е вече и в Пазарджик!

Apr 25, 2024

Мinimart е българска ритейл верига от удобни хранителни магазини, стартирала през март 2023г. Зад проекта стои компанията «БГК» АД, която инвестира в амбициозен план да разкрие, в рекордно кратък срок, мащабен брой обекти в цялата страна. Към началото на тази година, веригата оперира вече с над 45 магазина за хранителни стоки в София и Пловдив и активно подготвя откриването на своите първи обекти в Пазарджик и Перник.

Minimart е:

гъста мрежа от удобни хранителни магазини с търговска площ между 50 и 120 кв. м.;
разположени на най-оживените градски локации – в непосредствена близост до спирки на обществения транспорт, на оживени пешеходни улици, до училища, университети, офисни, жилищни или обществени сгради; чисти, светли, уютни и добре подредени;
с богат асортимент от грижливо подбрани стоки – познати и предпочитани от клиентите;
с бързо и любезно обслужване;
с винаги ароматно кафе и най-вкусния хот-дог.
Нашите магазини са с търговска площ между 50 и 100 кв.м. „БГК“ АД е създадена през лятото на 2022 г. от група утвърдени български инвеститори и екип от опитни експерти в ритейл бизнеса и търговската експанзия. Първият Minimart магазин бе открит в края на месец март миналата година в София и за по-малко от година веригата се превърна в една от най-видимите на територията на столицата, поради рекордната за българския пазар скорост на експанзия и подборът на топ локации – на оживени градски улици, кръстовища, в близост до бизнес сгради и училища и спирки на обществения транспорт. В плановете на Minimart за 2024 г. е заложено да се разрастне с нови 110 магазина, стъпвайки в други градове на страната, и към декември да има 150 работещи обекта в София, Пловдив, Пазарджик, Перник, Стара Загора, Асеновград, Бургас. Това са магазини „на една ръка разстояние“, където можеш да пазаруваш и по чехли, както и да отскачаш набързо.

Как Minimart може да се превърне в семеен бизнес?

Най-специфичното, с което компанията се отличава от всички други вериги на пазара, е иновативният модел за управление на търговските обекти чрез Партньори – хора с предприемачески дух, готови да управляват самостоятелно квартален магазин. Залага се на силните страни на всеки кандидат-партньор и възможността му да формира екип от хора, за които търговията е страст. Партньорът сам набира екипа си, разполага с времето си и получава доход, изцяло обвързан с резултатите, постигнати от обекта. Моделът предоставя отлични възможности за развиване на семеен бизнес. При добри резултати и мотивация, може в рамките на 12 месеца да развие мрежа и да управлява до 3 Minimart магазина. Ние избираме локациите и обектите, превръщаме ги в напълно оборудвани и заредени магазини. Партньорите ни нямат никакъв ангажимент, най-вече финансов, по отношение за изграждането, оборудването и подбора на асортимента. Те получават готов магазин и обучение, за да работят по нашия стандарт. Един партньор може да управлява повече от един обект и това е много голям стимул да привличаме предприемчиви хора, които да печелят добре и да създават работни места. На второ място е визията на нашите обекти – свеж и отличим бранд, уютни, добре подредени и заредени магазини, в които клиентите пазаруват без да губят време – бързо, комфортно и приятно.

Мога ли да се обуча?

Minimart инвестира в обучението на Партньорите чрез специално разработена програма и наръчници. Оказва постоянна оперативна подкрепа, посредством опитен екип от обучители и районни мениджъри. Процесът за кандидатстване е изключително лесен – само с две интервюта. Моделът на Minimart е за хора, за които търговията е страст, ценят всеки клиент и имат индивидуално отношение към него. Затова магазините ни са „сърцето на квартала“.

И ако ти си от хората, които мечтаят за собствен хранителен магазин, а хората от квартала да те разпознават като човекa, на когото могат да разчитат за ежедневните си покупки – стани Партньор на Minimart! Необходимо е да имаш собствена регистрирана фирма, а ние ще ти предложим:

Да управляваш напълно изграден, оборудван и зареден магазин

Избор на обект на удобна за теб локация

Обучение и методологична подкрепа

Сам да избереш и назначиш екипа си – чудесна възможност за семеен бизнес

Как да кандидатстваш? В 5 стъпки, а първата е на сайта ни. ,

А също и пиши на hr@mini-mart.bg,

Прочети оригиналната новина на https://pzdnes.com/